Leefboerderij Rozebeke-Zwalm

​In september 2017 opent leefboerderij Suskewiet zijn deuren! Deze boerderij is bedoeld voor jongvolwassenen met een beperking. Er wordt gestart met 1 dag dagbesteding en in 2018 zal dit uitgebreid worden naar meerdere dagen. 1x per maand en in de vakanties worden er op woensdagmiddag activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met een beperking: een boerderijdagje, knutselmomenten, dans met SMOG...

Rolstoel: ja

 

Adres:

Rekelberg 58
9630 Rozebeke-Zwalm
tel: 0497/92.29.63
suskewiet.zwalm@gmail.com
website: Facebookpagina

Q-rius uitstappen op maat gemaakt

Q-rius is dé specialist van de culinaire rondleidingen, fietstochten en op maat gemaakte gastronomische uitstappen.Met Q-rius ontdek je de mooiste steden in België door te proeven. Onze toffe en ervaren gidsen zorgen voor een onvergetelijk en origineel stadsbezoek, met verrassende anekdotes en boordevol lekkernijen. Een originele combinatie van bijzondere verhalen en heerlijke culinaire stops.

 

Prijs: zie website

Website: www.q-rius.be
Tel: +32 (0)16 25 09 12

Mail: info@q-rius.be

Eurotuin Merelbeke

Eurotuin is meer dan enkel een grote bloemen- en plantenwinken. Je vindt er ook leuke spullen om je huis mee te decoreren. Ook hebben ze véél dieren zoals knaagdieren (konijnetjes, hamsters, muisjes, ratten, cavias, ed.) en veel soorten vissen. Er is ook een serpentarium waar je slangen, kikkers, hagedissen en spinnen kunt zien! Eurotuin Merelbeke heeft ook een cafetaria met lekker koffie en chocomelk! Ook kan je er lekker smullen van een stuk taart of een lekkere pannenkoek! Open van 9u tot 18u30. Gesloten op dinsdag maar wél open op zon- en feestdagen.

Rolstoel: Ja, Eurotuin voorziet zelfs eigen rolstoelen.

Adres
Fraterstraat 111
9820 Merelbeke
Tel: 09/232.13.31

The Outside Oudenaarde

Het domein is gelegen vlak naast Oudenaarde in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Op de klimconstructie Blue Diamond is er een niveau waar mensen met een beperking kunnen “klimmen”. Ook op de waterskipiste, die in april 2017 geopend wordt, zullen zitski’s  en zittubes aanwezigzijn, zodat mensen met beperking ook kunnen genieten van het waterskiën. Bekijk zeker de website. Ook is er een leuke Taverne waar je een drankje en hapje kunt krijgen.

 

Rolstoel: Geen info

Adres:
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde
Tel: +32 (0)55/20 70 30

info@outsider.be
http://theoutsidervlaamseardennen.be/

Welness en sauna 't Lavendelhof

In het hele wellness deel zal u nergens een drempel tegenkomen en zijn alle deuren breed genoeg. Inclusie is voor ons géén leeg begrip. Alle faciliteiten zijn op een discrete manier aangepast, zodat ook mensen met een beperking volop kunnen genieten: aangepast aan rolstoelen,tilliften en snoezelruimtes! Om personen met een beperking de kans te geven ten volle te genieten van het gereserveerde tijdsblok, geven we gratis een extra uurtje om het omkleden en verzorgen in alle rust te laten verlopen.

Rolstoel: Ja

Adres:
Pierkenstraat 80
9620 Velzeke-Ruddershove
tel: 0474 28 53 34
www.tlavendelhof.be

 

Recreatiepark De Rozebroeken Gent

De Rozebroeken is vooral bekent om zijn (nieuw) subtropisch zwembad. Maar sinds de verbouwingen is er heel wat veranderd. Er zijn grote sportvelden bijgekomen, een restaurant/café, een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin, een welness, een schoonheidssalon en een buitenterras. Voor iedereen wat wils!

Rolstoel: Geen info
 

Adres

Victor Braeckmanlaan 180
9040 Gent

Te: 09/335.28.88
rozebroeken@sr-rozebroeken.be

Please reload