Liedermeerspark Merelbeke

Dit mooi aangelegde park rond de vijver vormt een buffer tussen de woonzone in Merelbeke en de industriezone. Er is een leuk speelpleintje aanwezig met een terras. Onder de speeltuigen zijn schokwerende tegels of boomschors gelegd ter beveiliging. Het park is een ideale plaats om te wandelen, spelen en een terrasje te doen!

Rolstoel: Ja 

Adres:
Verlorenbroodstraat
9820 Merelbeke

Bistro Iris Gavere Markt

Bistro Iris heeft het allemaal. Gezellig en uitgebreid tafelen, ijsje, pannenkoek, een lekkere cocktail (NA) of gewoon iets drinken? Het kan allemaal. Voor de liefhebbers is er ook een groot terras buiten. Dinsdag en woensdag zijn ze gesloten.

Rolstoel: Niet aangepast, maar wel toegankelijk.

Adres

Markt 37

9890 Gavere
Tel: 09/398.35.25

Eetcafé De Rotse Dikkelvenne

Heel gezellig eetcafé in het groen. Iets kleins eten, een koffietje drinken of een pannenkoek met ijs gaan eten, het kan er allemaal. Buiten is er een klein speeltuintje en een groot terras. Open vanaf donderdag tot zondag van 11u tot 22u

Rolstoel: Nee

Adres:                                

Sint-Christianastraat 55
9890   Dikkelvenne  
Tel: 04 7342 14 42

't Neerhof in Moortsele

Gezellig caféetje/terrasje in Moortsele voor te onthaasten en te genieten. Het café ligt op tal van wandel- en fietsroutes dus ook ideaal voor een wandeling of fietsparcour! Maandag en dinsdag gesloten; woensdag tot zaterdag vanaf 16u; zondag vanaf 14u30.

 

Rolstoel: Geen info

 

Adres:
Tramstraat 1
9860 Oosterzele
www.tneerhof.be

Please reload