Speeltuin Gavere

Enkele meters verder dan de Markt in Gavere, ligt er in het groen een speeltuin verborgen. Er zijn schommels (ook een nestschommel), wipplanken, een glijbaan, ed. Verder is er ook een voetbalplein met goal en petanquebanen. Gezellig wandelen langs de schelde is ook een mogelijkheid.

Rolstoel: Ja, wel doorrijden met de auto tot de speeltuin alvorens te gaan wandelen.
De weg via de parking en het bosje, is niet rolstoelvriendelijk voor zware rolstoelen of bij drassig weer.

Adres
Sportdreef 5
9890 Gavere

Speeltuin De Brielmeersen Deinze

Een ontmoetingsplaats en een echt speelparadijs midden het groen. De speelplaats is in tweeën verdeeld voor grote en kleine kinderen. Ook is er een visaquarium, vogelkooien, vossenholen, en een gigantisch labyrint van bamboe.

Rolstoel: Ja

Adres
Lucien Matthyslaan
B9800 Deinze

Speeltuin Blaarmeersen Gent

De sportieve long van de Stad Gent. Met speeltuin, speel- en ligweide, strand met afgebakende zwemzone, waterspeeltuin, skatepark, beach-volley, roei- en surfvijver, speelbos, rolschaatspiste.

Roltoel: Ja

Adres
Zuiderlaan 5
B9000 Gent

Liedermeerspark Merelbeke

Dit mooi aangelegde park rond de vijver vormt een buffer tussen de woonzone in Merelbeke en de industriezone. Er is een leuk speelpleintje aanwezig met een terras. Onder de speeltuigen zijn schokwerende tegels of boomschors gelegd ter beveiliging. Het park is een ideale plaats om te wandelen, spelen en een terrasje te doen!

Rolstoel: Ja

Adres:
Verlorenbroodstraat
9820 Merelbeke

Please reload