Fietsplezier met DE MAX - Deinze

Minder mobiele personen kunnen voortaan een GRATIS ritje maken in DE MAX. DE MAX is een comfortabele elektrische bakfiets, geïnspireerd op een Aziatische riksja, waarbij je twee passagiers-zitplaatsen vooraan hebt. Een vrijwilliger aan het stuur neemt twee passagiers mee voor een fietstochtje in Deinze. 

 

De fiets reserveren? Neem dan contact op met LDC Elfdorpen en geef de datum op. Er wordt gekeken of DE MAX beschikbaar is en ze zoeken een vrijwilliger-trapper voor jou. 

Contact:
Gentpoortstraat 41
9800 Deinze
09/387.82.80
elfdorpen@deinze.be
www.deinze.be/elfdorpen

The Outsider Oudenaarde

Het domein is gelegen vlak naast Oudenaarde in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Met een fiets kan je genieten van alle pracht en praal die de fauna en flora je hier te bieden hebben en tegelijk je sportiefste beentje voor zetten! Je kan er stads- en elektrische fietsen huren, als ook een 'buddybike' en 'E-bike' voor mensen met een beperking.

Rolstoel: Ja

Adres:
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde
Tel: +32 (0)55/20 70 30

info@outsider.be
http://theoutsidervlaamseardennen.be/

Aan de Schelde in Gavere (Sportdreef)

Aan de sportdreef Gavere kan je rustig fietsen aan de waterkant. Via een poortje tussen het voetbalveldje en de speeltuin geraak je gemakkelijk op het fietspad. Achteraf kan er iets gedronken worden aan de tennisclub of op Gavere Markt.

Rolstoel: Ja, wel doorrijden met de auto tot de speeltuin alvorens te gaan wandelen.
De weg via de parking en het bosje, is niet fietsvriendelijk voor 'speciale fietsen'.

Adres:
Sportdreef
9890 Gavere

Please reload