Leefboerderij Suskewiet - Zwalm

In september 2017 opent leefboerderij Suskewiet zijn deuren! Deze boerderij is bedoeld voor jongvolwassenen met een beperking. Er wordt gestart met 1 dag dagbesteding en in 2018 zal dit uitgebreid worden naar meerdere dagen. 1x per maand en in de vakanties worden er op woensdagmiddag activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met een beperking: een boerderijdagje, knutselmomenten, dans met SMOG...

Rolstoel: ja

 

Adres:
Rekelberg 58
9630 Rozebeke - Zwalm
gsm: 0497/92.29.63
suskewiet.zwalm@gmail.com
website: facebookpagina

Dierenpark De Brielmeersen

Een ontmoetingsplaats, dierenparkt en een echt speelparadijs midden het groen. De speelplaats is in tweeën verdeeld voor grote en kleine kinderen. Ook kan je er tal van dieren gaan bekijken, is er een visaquarium, zijn er vogelkooien, vossenholen, en een gigantisch labyrint van bamboe.

Rolstoel: Ja

Adres
Lucien Matthyslaan
B9800 Deinze

Eurotuin Merelbeke

Eurotuin is meer dan enkel een grote bloemen- en plantenwinken. Ook hebben ze véél dieren zoals knaagdieren (konijnetjes, hamsters, muisjes, ratten, cavias, ed.) en veel soorten vissen. Er is ook een serpentarium waar je slangen, kikkers, hagedissen en spinnen kunt zien! Eurotuin Merelbeke heeft ook een cafetaria met lekker koffie en chocomelk! Ook kan je er lekker smullen van een stuk taart of een lekkere pannenkoek! Open van 9u tot 18u30. Gesloten op dinsdag maar wél open op zon- en feestdagen.

Rolstoel: Ja, Eurotuin voorziet zelfs eigen rolstoelen!

Adres
Fraterstraat 111
9820 Merelbeke
Tel: 09/232.13.31

Vierhoekhoeve Gijzenzele

Op De Vierhoekhoeve valt heel wat te beleven. Van boerderijklassen voor kinderen, familiefeesten, vergaderingen tot daguitstappen. Voor een bedrijfbezoek met het werk, een middagstop tijdens uw daguitstap, een familiefeestje, ... onthalen we u vriendelijk met een programma op maat. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Enkele keren per jaar sturen we u een nieuwsbrief. Schrijf je hier in.

Rolstoel: Geen info

Adres:
Brielstraat 71
9860 Gijzenzele
T 09 362 57 91
contact@devierhoekhoeve.be

Please reload