Bericht ontvangen!

Toffe vrijwilligers gezocht!

Werken als vrijwilliger is inspirerend, versterkt je als mens en je draagt je steentje bij tot een warmere samenleving. Je betekent iets voor je omgeving en wat nog leuker is, je beleeft er hopen plezier aan! In Vlaanderen zijn naar schatting 750.000 vrijwilligers. Ben jij de volgende? Ja? Dan kan je bij ons aan de slag!

 

'Aan de slag' is een groot woord. Je wordt namelijk ingeschakeld om plezier te maken! Mee naar de cinema, een koffietje gaan drinken, een uitstapje naar Eurotuin, gaan bowlen, een lekkere pannenkoek met een dot slagroom gaan eten... we doen het allemaal! 

Onze troef!
De grootste troef van ons vrijwilligersplatform is deze nieuwe website! Bekijk zeker de 'Wensen Cliënten'-pagina. Hier staan alle cliënten (en hun wensen) opgesomd waardoor het voor onze vrijwilligers veel gemakkelijker wordt om in het grote aanbod een goede match te vinden. Want ook wij vinden het belangrijk dat jij als vrijwilliger een leuke tijd beleeft.

Daarnaast beschikken we op de website over een 'Kalender' en een 'Vaste Activiteiten'-pagina waar tal van leuke uitstappen staan. Al deze activiteiten zijn in de buurt en geselecteerd op het niveau van onze doelgroep. Gemakkelijk, toch?

We zoeken onder meer :

  • wensvrijwilligers die cliënten gelukkige maken met een uitstap of activiteit

  • rolstoelduwers bij een uitstap

  • chauffeurs om cliënten te vervoeren naar familie of een activiteit buiten de voorziening 

  • helpende handen ter ondersteuning bij groepsactiviteiten

Please reload

Ik word een dagje ouder en het lukt me niet meer goed om het glas tot aan de glasbak te krijgen. Antony en zijn begeleider komen nu één keer in de maand bij mij langs om het glas op te halen. Antony krijgt dan een lekker stuk taart van mij.

MarieJeanne

Kluisbergen

Tijdens een wandeling met mijn hond kwam ik Louise en haar begeleider tegen. Louise is gek op honden. Na een spontane babbel sprak de begeleider over deze website. Ik gaf me direct op als vrijwilliger. Louise gaat nu één keer per week met mij met de hond wandelen. Na de wandeling zet ik hem steeds even op haar schoot. Louise praat niet verstaanbaar, maar dit doet haar altijd schaterlachen.

Eric

Gavere

Mijn zus vroeg of ik het zou zien zitten om één van haar cliënten mee te nemen tijdens een familie uitstap naar de zoo. Deze dame had geen familie meer, was een grote dierenvriend en omdat ze voor verre afstanden in een rolstoel zit, had ze niet vaak de kans om ergens naar toe te gaan. Nu komt deze dame regelmatig mee op uitstapjes met de familie. De kinderen maken ruzie wie er eerst haar rolstoel mag duwen! 

Dirk

Munkzwalm

Please reload

press to zoom
press to zoom
press to zoom