ACTIVITEITEN INZENDEN

Ik weet een leuke activiteit voor mijn collega's. Kan ik deze insturen?
Ja, je kan alle leuke activiteiten, workshops, concerten, uitstappen, wandelroutes en nog zoveel meer, insturen via de pagina 'Leuk idee insturen'. Deze pagina is terug te vinden in de menubalk onder het kopje 'Activiteiten' of je kan 'hier klikken'.

Hoelang duurt het voor mijn ingezonden activiteit online staat?
Dit hangt er een beetje van af wanneer 'De redactie' samenkomt. 'De redactie' tracht wekelijks één keer samen te komen en bestaat uit cliënten die goed met de computer kunnen werken. Wekelijks bekijken zij de mails en plaatsen alle nieuwe zendingen op de website.

Eén van de activiteiten is niet meer up-to-date. Kan ik dit melden?

Ja, graag! Via de 'leuke activiteit insturen'-pagina kan je dit laten weten of je kan ook gewoon een mail sturen naar buiten.bolsteren@vzwdebolster.be. Schrijf er bij om welke activiteit het gaat + kalender of vaste activiteit + vestiging. Indien er info moet geupdate worden mag je de aangepaste info ook direct doorsturen.

OP UITSTAP

Is alle informatie op de website correct?
Alle informatie op de website is verkregen door derden. Mocht je merken dat informatie van een bepaalde activiteit niet meer up-to-date is, kan je dit steeds melden door een e-mail te sturen naar buiten.bolsteren@vzwdebolster.be. Om toch zeker te zijn of een bepaald restaurant open is of dat prijzen niet zijn aangepast van een bepaalde activiteit (vb: zwembaden), kan je best steeds de officiële website raadplegen.

 

Ik heb een negatieve ervaring meegemaakt, kan ik dit melden?
Ja, dat kan. De meeste activiteiten op de website zoals leuke restaurants, tea-rooms, e.d., zijn zorgvuldig uitgekozen door collega's. We gaan er dus vanuit dat we op deze plekken graag gezien zijn. Bij negatieve ervaringen wordt dan ook de activiteit van de website gehaald om verdere 'reclame' te vermijden. 

  

Please reload