Vrijwilliger voor uitstap Bonte Baknamiddagen LDC Den Oever

LDC Den Oever is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Gavere en omstreken met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen en senioren. Eenmaal per maand wordt er op donderdagnamiddag een ‘Bonte Baknamiddag’ gehouden waar je terecht kunt voor een koffie met een verwennerij: wafels, pannenkoeken, appelbeignets…

Voor deze Baknamiddagen zoeken we een vrijwilliger die twee lieve, zeer rustige cliënten van vzw De Bolster kan begeleiden tijdens deze lekkere uitstapjes. Deze twee vriendinnen genieten meestal in stilte. We zoeken 1 vrijwilliger die op al deze donderdagen gedurende het hele jaar mee kan OF twee vrijwilligers die elkaar kunnen afwisselen. Per kwartaal worden de data bekend gemaakt. De eerste keer kan er een begeleider met je meegaan als ondersteuning.

Momenteel zijn de data voor het eerste semester bekend.
Donderdag 27 februari: Pannenkoeken
Donderdag 26 maart: Appelbeignets

Vergoeding:
Je krijgt van ons eeuwige dank, een koffie en een lekkere verwennerij. Vervoerskosten kunnen indien gewenst ook vergoed worden.

Concreet:
Wanneer: Eén keer per maand op donderdagnamiddag (de data worden per trimester bekend gemaakt)
Verloop:  Je haalt de twee cliënten op (voorziening van vzw De Bolster Zwalm) en gaat op uitstap naar LDC Den Oever in Gavere. Na de koffie breng je ze terug naar de leefgroep.
Uur: deuren open tussen 14u-16u

Ben jij de zoetebek die we zoeken? Stuur dan snel een mailtje naar Famke op famke.bogaert@vzwdebolster.be

Vrijwilliger voor sportieve activiteit (Gavere)

Hup hup met de beentjes! Voor een zeer aangename, vlotte en zelfstandige jongeman zoekt huis Gavere een sportieve buddy om eens een namiddag te gaan sporten. Invulling mag jezelf kiezen. Enkele zaken die de jongeman graag doet zijn zwemmen, fietsen, boogschieten…

Ben jij onze sportieveling? Stuur dan snel een mailtje naar Lars op het mailadres huisgavere@vzwdebolster.be

Vrijwilliger gezocht voor het helpen bij de maaltijd (Gavere)

Het arbeidscentrum van vzw De Bolster is op zoek naar vrijwilligers om maaltijden te bedelen.

Van maandag tot vrijdag komen telkens een 40tal personen met een beperkte toegang tot de arbeidsmarkt naar het arbeidscentrum om daar zonder verloning te werken. Dit arbeidscentrum is gelegen in het centrum van Gavere, Middelwijk 12.

Elke middag kunnen deze personen voor een warme maaltijd terecht in de centrale eet- en ontspanningsruimte van het arbeidscentrum. Zowel tijdens het werk als tijdens de maaltijden worden deze personen, daar waar nodig, ondersteund door de vaste begeleiders.

Taakomschrijving:
Ter ondersteuning van de medewerkes zoeken we vrijwilligers (twee per middag) die één tot 5 dagen in de week van 11:30 tot 13:00 willen helpen bij het bedienen van de maaltijden. Ondertussen zorgen de medewerkers van het arbeidscentrum voor de gewenste ondersteuning van de personen met een beperking.
 

Contact
Arbeidscentrum (Jeannot Croes)
Van maandag tot vrijdag 8:30 - 17:15
GSM: 0477 97 29 01 of via mail jeannot.croes@vzwdebolster.be

Please reload

© 2017 vzwdebolster.be Zwalm/Herzele/Kluisbergen/Ronse